Image default
MANIFESTACIJENOVOSTIPROJEKTI

Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada

Ovogodišnji Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada ima za cilj druženje roditelja i djece kako bi zajednički provodili što više slobodnog vremena u prirodi, na svježem zraku i obiteljskom druženju. Svi sudionici koji krenu na uspon u vremenu od 08:00-11:00h na pola puta između Šumskog dvora i Japetića, imat će priliku dobiti prigodnu majicu, bočicu vode i još neko iznenađenje koje je pripremio organizator Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme. Kod planinarskog doma na Žitnici u sklopu pohoda Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko kontrolirat će razinu šećera u krvi i mjeriti krvni tlak.

U samoj organizaciji sudjeluju volonteri, koji dijele majice i vodu, te osiguravaju siguran put na planinarskom usponu do Japetića, isti ti ljudi se brinu o tome da nakon uspona se prikupi sav otpad koji sudionici ostave iza sebe hodajući do vrha na Japetiću.

Ovaj program se provodi uz potporu  Grada Jastrebarsko i Sportske zajednice grada Jastrebarsko, uz to prepoznao ga je i podržao i Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije.  

Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada, održat će se bez obzira na vremenske prilike.

Slične objave

Završila još jedna sezona Besplatnog Nordijskog hodanja u parku

jastrebextreme

Vrlo uspješna jastrebova humanitarna akcija

jastrebextreme

Jastreb extreme donirao vrijednu opremu školarcima

jastrebextreme