Image default
MANIFESTACIJENOVOSTI

Nordijski hodači na izletu u Karlovac

U sklopu aktivnosti Besplatno Nordijsko hodanje u Parku koje provodi Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme organizirao je za tridesetak polaznika izlet na 25. Hodanjem k zdravlju u Karlovac.

Domaćini ove manifestacije su bili planinarsko društvo Dubovac i udruga Dodir prirode koja u Karlovcu provodi Školu trčanja i Nordijskog hodanja. U sklopu same manifestacije organiziran je bio planinarski pohod u tri dužine staze, naši jaskanci su obišli stazu pohoda u dužini od 7,5km, dok su neki i nastupili na trail utrci 1. Kalvarija Trail, također organiziranoj u sklopu te prigode.

Cilj trail utrke i pohoda bio je kod planinarskog doma na Kalvariji, gdje je bilo organizirano druženje i zabava uz muziku. Ovaj izlet uz sportsko rekreacijski pohod i utrku poslužio je za još bolje povezivanje sa udrugama iz Karlovca i okolice, te dogovore za neka nova druženja i pohode. Ovaj izlet kao i cijeli program Besplatno Nordijsko hodanje u Parku provodi se uz financiranje grada Jastrebarsko i Sportske zajednice grada.

Slične objave

Obilježen Hrvatski Olimpijski dani i nastavlja se programa Hodanja do zdravlja

jastrebextreme

Planinarsko pješački pohod iz Jaske na Japetić

jastrebextreme

Održan Jap Trail 2018 i planinarski uspon za Praznik rada

jastrebextreme