Image default
NOVOSTI

Pobjednici proljetnog dijela Šalković i Brozović

19.04.2017. Završio je proljetni dio Cross lige Gović, koji se održavao u organizaciji Društva za sport i rekreaciju “Jastreb extreme”

Ukupno je održano 5 kola lige, po kolu je nastupalo četrdesetak natjecatelja, a ukupno je nastupilo stotinjak natjecatelja iz Jaske, Zagreba, Karlovca, Ozlja, Samobora, Splita, te jedan natjecatelj iz Slovenije. U muškoj konkurenciji na Dugoj stazi u ukupnom poretku prvo mjesto je osvojio slovenski trkač Stanko Brozovič, ispred Zagrepčanina Nenada Ostojića i Jaskanca Krešimira Radelje.

Kod žena na stazi iste dužine najbolja je bila Karlovčanka Gabrijela Šalković ispred Zagrepčanke Lane Ostojić i Jaskanke Petre Grgas. Na Kratkoj stazi najbolji je bio Milan Beuk iz Karlovca, ispred dva Jaskanca Marka Jurkovića na drugom mjestu i Mladena Raice na trećem, dok je kod žena prvo mjesto osvojila također Karlovčanka Jadranka Belavić ispred Lare Santini iz Splita i Danijele Martinović isto iz Karlovca.

Svi natjecatelji koji su redovno dolazili na svako kolo lige su dobili medalje kao uspomenu, dok su najbolji dobili medalje i prigodne poklone sponzora i pokrovitelja Lige.

Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme se zahvaljuje svima onima koji su pohodili Ligu, te najavljuju uskoro i raspis ljetnog dijela Cross lige Gović.

Slične objave

Velik broj trkača okušao se na Žumberak trailu

jastrebextreme

Humanitarna Cross liga GOVIĆ – proljeće 2017

jastrebextreme

Kreće Naturel Cross liga GOVIĆ – ljeto 2017

jastrebextreme