Image default
NOVOSTI

Vrlo uspješna jastrebova humanitarna akcija

Tradicionalna humanitarna akcija “Dobrotom izmamimo osmijeh na lice”, koju je organiziralo Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme završila je vrlo uspješno. Cilj i ideja ove akcije je bilo prikupljanje različitih životno potrebnih stvari, koje je ova udruga namijenila kao poklon za predstojeće božićne blagdane Domu za nezbrinutu djecu Kuća Svetog Josipa u Hrvatskom Leskovcu. Samoj akciji odazvao se veliki broj stanovnika grada Jastrebarskog i okolice, a donaciji su se pridružili i neki sportski prijatelji iz Zagreba.

Prikupljena je velika količina različitih prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, školskog pribora, igračaka i sportske opreme, te veća količina mandarina koje je doniralo Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko.

Dan prije Badnjaka sa tri automobila je sve prikupljeno odvezeno i uručeno u Dom na opće veselje svi njegovih malih i velikih stanovnika.

Kao i u prethodnim akcijama i u ovu akciju aktivno su se uključili uz već spomenuto Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarsko, te djeca i roditelji Dadilje „Teta Ljilja“.

Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme se zahvaljuje svim donatorima i osobama koje su podržale ovu našu humanitarnu akciju te što smo zajedničkom – Dobrotom izmamili osmijeh na lica djece.

Slične objave

Besplatno Nordijsko hodanje u Parku kreće ponovno u Jaski

jastrebextreme

Jaskanski Vinski treking – Sparkling Wine Trek 2015

jastrebextreme

Završila još jedna sezona Besplatnog Nordijskog hodanja u parku

jastrebextreme