Image default
NOVOSTI

Počinje Besplatno Nordijsko hodanje u Parku

U sklopu projekta Aktivan život – Aktivna zajednica Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme ponovno pokreće program Besplatnog Nordijskog hodanja u Parku. Ovaj vrlo dobro prihvaćen program, namijenjen je svim zainteresiranim građanima bez obzira na dob, spol i uzrast. Nordijsko hodanje kao oblik kretanja nadopunjuje klasično hodanje i šetanje, te svojim načinom kretanja utječe i djeluje na cjelokupni organizam i tijelo.

Provođenje ove aktivnosti u našem gradu je započelo 2014. godine, te je kroz taj period okupljalo veliki broj zainteresiranih građana koji i danas individualno hodaju uz pomoć štapova parkom i gradom. Uz potporu Grada i Športske zajednice grada Jastrebarsko program ponovno započinje u srijedu 01.03.2017. godine u 18:00h, te će se održavati cijelu godinu svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 18:00-19:30h u Perivoju dvorca Erdody, po programu i stručnim vodstvom profesora kineziologije.  

Organizator osigurava dovoljan broj štapova za Nordijsko hodanje, a svakako je važno je još i napomenuti da je sudjelovanje u ovom projektu potpuno besplatno, te je namijenjeno građanima svih dobnih i uzrasnih kategorija.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže u provođenju ovog projekta, te da tim pridonesu u boljem i zdravijem načinu života.

Slične objave

Rekordan i vrlo uspješan uspon na Japetić

jastrebextreme

AKTIVAN ŽIVOT – AKTIVNA ZAJEDNICA

jastrebextreme

Podjela startnih paketa Žumberak Trail 2023.

jastrebextreme