Image default
NOVOSTIPROJEKTI

Jastrebovi dobrotom izmamili osmijeh na lica djece

U doba adventa Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme organizira tradicionalnu humanitarnu akcija “Dobrotom izmamimo osmijeh”.

Ova iznimna i hvalevrijedna akcija i ove godine je bila namijenjena za djecu doma Domu za nezbrinutu djecu Kuća Svetog Josipa u Hrvatskom Leskovcu.

Cilj udruge je bio prikupljanje različitih životno potrebnih stvari, koje je ova udruga namijenila kao poklon za djecu za božićne blagdane. Kao i u prethodnim akcijama i u ovu akciju aktivno se uključio veliki broj stanovnika grada Jastrebarskog i okolice, a donaciji su se pridružili i neki sportski prijatelji iz Zagreba. Prikupljena je iznimno velika količina različitih prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, školskog pribora, igračaka i sportske opreme, a dan prije Badnjaka je sve prikupljeno odvezeno i uručeno u Dom na opće veselje svi njegovih malih i velikih stanovnika.

Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme se zahvaljuje svim donatorima i osobama koje su podržale ovu našu humanitarnu akciju te što smo zajedničkom – Dobrotom izmamili osmijeh na lica djece.

 

Slične objave

Uspješno održan 1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja u zagrebačkoj županiji

jastrebextreme

Zelena čistka u šumi Gović

jastrebextreme

Uspješno Trkačko Martinje i cross utrka povodom Dana Grada

jastrebextreme