Image default
MANIFESTACIJE

Jubilarni 5. Humanitarni 6-satni ultramaraton za Inkluzivni centar za djecu PROFECTUS

plakat ultramaraton2016 (Kopiraj)Kao dio manifestacije „Ljeto u Jaski“ koja će se održati 17.07.2016. godine u Perivoju dvorca Erdody, Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ i Atletski klub „Jastreb 99“, organizirati će jubilarni 5. Humanitarni 6-satni ultramaraton za Inkluzivni centar za djecu Profectus. Ovakvo događanje je tradicionalno i događa se već 5 godina zaredom, te nema natjecateljski karakter, već svatko može otrčati koliko želi krugova po parku i time sudjelovati u ovom humanitarnom sportsko-rekreacijskom događanju.

Ultramaraton počinje u 12:00 sati i traje do 18:00 sati, a trči se krug u dužini od 800m. Kako svake godine takvo trčanje ima humanitarni predznak, i ove godine će svatko imati priliku svojim trčanjem pridonijeti jednom humanom činu, sakupljanju novca za Inkluzivni centar za djecu PROFECTUS.

Kao i prethodne godine ovo događanje će popratiti Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja koji će pružiti potporu sponzoriranjem pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Pozivaju se svi sportaši, rekreativci i šetači da svojim sudjelovanjem pomognu ovoj humanitarnoj akciji.

Slične objave

Noćni uspon na Japetić

jastrebextreme

Uspješan planinarsko pješački pohod na Japetić

jastrebextreme

Obilježavanje Svjetskog dana kretanja za zdravlje u Jastrebarskom

jastrebextreme