Image default
MANIFESTACIJENOVOSTIPROJEKTI

Trčanje i hodanje na Humanitarnom 6-satnom ultramaratonu za Inkluzivni centar za djecu PROFECTUS

U sklopu manifestacije „Ljeto u Jaski“ koja će se održati 02.07.2017. godine u Perivoju dvorca Erdody, Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ uz partnere Atletski klub „Jastreb 99“, Centar za kulturu Jastrebarsko i gradsku turističku zajednicu organizirati će  jubilarni po šesti put  Humanitarni 6-satni ultramaraton za Inkluzivni centar za djecu Profectus. Ovo događanje ima tradiciju održavanja već 6 godina zaredom, te nema natjecateljski karakter.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u hodanju ili trčanju koliko tko želi krugova po parku i time sudjeluje u ovom humanitarnom sportsko-rekreacijskom događanju. Ultramaraton počinje u 12:00 sati i traje do 18:00 sati, a hoda ili trči se krug u dužini od 800m. Kao i prethodnih godina ova aktivnost ima humanitarni predznak, i ove godine svi sudionici pridonijeti jednom humanom činu, prikupljanju novca za Inkluzivni centar za djecu PROFECTUS.

Tradicionalno već treću godinu ovo događanje će popratiti Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja, a i po prvi puta Hrvatska udruga kontrolora letenja, navedeni će pružiti potporu sponzoriranjem pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Pozivaju se svi sportaši, rekreativci i šetači da svojim sudjelovanjem pomognu ovoj humanitarnoj akciji.

Slične objave

Održan prvi KotloWine trek 2017

jastrebextreme

Jana Budinšćak vodeća u Treking ligi

jastrebextreme

U Jastrebarskom obilježen Svjetski dan kretanja za zdravlje

jastrebextreme