Image default
NOVOSTI

Jana Budinšćak vodeća u Treking ligi

start istratrek 2016Članovi Jastreb extreme teama nastupili su na trećem kolu Treking lige. Ovogodišnji Istratrek imao je start i cilj u Gračišću, starom gradiću koji se uzdiže nad brdovitim pejsažnim središtem Istre. Ljepota i jedinstvenost spomenika kulturno-povijesne baštine u Općini Gračišće i očuvani krajolik bili su kulisa ovogodišnje utrke koja se odvijala u tri kategorije: Ultra (cca 40 km), Challenger (cca 25 km) i Light (cca 12 km).

Popularna međunarodna utrka Istra Trek i ove godine je okupila preko četiristo natjecatelja iz čak devet zemalja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Belgija, Francuska, Italija, Nizozemska, Slovenija, Švedska te Japana)   

I na ovoj utrci jastrebovi su ostvarili  izvrsne rezultate, Jana Budinšćak je u Light kategoriji kod žena zauzela 7. mjesto, dok je Mladen Budinšćak na stazi iste duljine u muškoj konkurenciji  zauzeo 17. mjesto

Nakon održanog trećeg od mogućih petnaest kola Treking lige, Jana Budinšćak je svoje odlične rezultate u ta tri kola okrunila vodećim mjestom u Light kategoriji Treking lige kod žena, dok je Mladen Budinšćak   u muškoj kategoriji u istoj konkurenciji vrlo dobar sedmi.

Sljedeća utrka Treking lige održati će se na otoku Krku u Njivicama, gdje će jastrebovi nastupiti u većem broju te će pokušati zadržati svoje vrlo dobre pozicije.

Slične objave

Trčanje i hodanje na Humanitarnom 6-satnom ultramaratonu za Inkluzivni centar za djecu PROFECTUS

jastrebextreme

Završio proljetni dio Naturel cross lige Gović

jastrebextreme

Noćni uspon na Japetić

jastrebextreme