Image default
NOVOSTI

Jana Budinšćak vodeća u Treking ligi

start istratrek 2016Članovi Jastreb extreme teama nastupili su na trećem kolu Treking lige. Ovogodišnji Istratrek imao je start i cilj u Gračišću, starom gradiću koji se uzdiže nad brdovitim pejsažnim središtem Istre. Ljepota i jedinstvenost spomenika kulturno-povijesne baštine u Općini Gračišće i očuvani krajolik bili su kulisa ovogodišnje utrke koja se odvijala u tri kategorije: Ultra (cca 40 km), Challenger (cca 25 km) i Light (cca 12 km).

Popularna međunarodna utrka Istra Trek i ove godine je okupila preko četiristo natjecatelja iz čak devet zemalja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Belgija, Francuska, Italija, Nizozemska, Slovenija, Švedska te Japana)   

I na ovoj utrci jastrebovi su ostvarili  izvrsne rezultate, Jana Budinšćak je u Light kategoriji kod žena zauzela 7. mjesto, dok je Mladen Budinšćak na stazi iste duljine u muškoj konkurenciji  zauzeo 17. mjesto

Nakon održanog trećeg od mogućih petnaest kola Treking lige, Jana Budinšćak je svoje odlične rezultate u ta tri kola okrunila vodećim mjestom u Light kategoriji Treking lige kod žena, dok je Mladen Budinšćak   u muškoj kategoriji u istoj konkurenciji vrlo dobar sedmi.

Sljedeća utrka Treking lige održati će se na otoku Krku u Njivicama, gdje će jastrebovi nastupiti u većem broju te će pokušati zadržati svoje vrlo dobre pozicije.

Slične objave

Vrlo uspješna jastrebova humanitarna akcija

jastrebextreme

Uspješno završila Naturel cross liga Gović 2017.

jastrebextreme

Uspješan planinarsko pješački pohod na Japetić

jastrebextreme