Image default
NOVOSTIUTRKE

Info pred start JVT Jana Trek 2016

JASKANSKI VINSKI TREKING JANA TREK 2016

TREKING LIGA 8. Kolo

 

Poštovani natjecatelji,

u subotu 20.08. 2016. održava se Jaskanski vinski treking koji je ujedno i 8. kolo Treking lige. Kao i svake godine par dana prije utrke dobijete obavijest o svim bitnim informacijama utrke. Molim Vas da pročitate uputstva kako na dan utrke ne bi bilo nekih nejasnoća…

 

Dakle:

KAKO DOĆI DO STARTA: adresa je Vinska kuća Jana, Prodindol 54a, Jastrebarsko, a prikaz na google maps: https://goo.gl/maps/fDgG6nA6DvT2

 

PARKING: kod same Vinske kuće postoji parkiralište, ukoliko će biti zauzeto parkirati možete uz cestu kojom ćete doći iz Jastrebarskog.

PRIJAVE:  Prijave se otvaraju u 07:00 i traju do 09:00h, molim vas sve da ujutro dođete ranije i da imate strpljenja pri prijavama, u slučaju gužve mogu potrajati i dulje!

Djevojke će imati liste sa uplatama, ukoliko niste napravili uplatu a prijavili ste se, molimo vas da pripremite točan iznos tako da se ubrza cijeli postupak. Na prijavama ćete dobiti bon za ručak, startni paket i kontrolni kartončić.

STARTNI PAKET: super kul sportska majica, bočica vode Jana 0,5, Naturel magnezij i Naturel grožđani šećer te još ponešto u njoj (zavisno o kategoriji, recimo Čistak-Ultra dobiva rakiju).

KOLAČI: da vam malo olakšamo jutro pripremili smo vam domaće kolače i peciva

VOĆE: tokom dana biti će voća na živim kontrolama, ali i staze kojima ćete prolaziti idu kroz voćnjake i vinograde (poslužite se ali pazite da vas ne ulove 😉 )

DEGUSTACIJA: Imati ćete priliku ujutro besplatno degustirati pjenušce našeg kraja, na okrijepnim stanicama smo vam osigurali degustaciju bijelog i crnog vina našeg kraja.

TOPLI OBROK NAKON UTRKE: kao obrok nakon utrke pripremiti će vam se grah sa slaninom i kobasicama koji je specijalitet vinskog gospodarstva, a kao vegetarijanski obrok poslužiti će se miješana salata (poslužuje se od 13:00h)

VODA NA STAZI: na nekoliko kontrolnih točka na stazi će vam biti dostupna voda, te uz stazu prolazite uz nekoliko izvora i javnih slavina. Na startu i cilju je također osigurana voda.

ŽIVE KONTROLE: Sve tri kategorije imaju nekoliko živih kontrola, koje nisu sve iste za svaku kategoriju, tamo ćemo vam osigurati vodu, sokove, pivo, kekse, voće, šećer i naravno vina.

  • JAKO VAŽNO I BITNO: Sve kontrolne točke se moraju prolaziti po zadanom redoslijedu i na živim kontrolama će se provjeravati kontrolni kartoni.

OČEKIVANO VRIJEME POBJEDNIKA: nezahvalno je to prognozirati, ali pripremili smo vam brze i dobre staze tako da se očekuje brza utrka.

 

STAZA: Škropec staza je trail&trek koncept označena je crvenim trakicama i sprejem po cesti, zadana staza je najkraća moguća varijanta do cilja. Gemišt i Čistak – do svih kontrolnih točaka vode ceste i staze, naravno pošto je ovo treking ne očekujemo od vas da idete po njima (može se jako puno skratiti na nekim mjestima).

KONTROLNE TOČKE: na svim kontrolnim točkama će vas čekati zastavica i cvikalica, te opis i naziv kontrole. Ukoliko ne prođete sve kontrolne točke, naći ćete se u poretku iza zadnje osobe koja je obišla sve kontrolne točke. Ukoliko netko iz nekog razloga ukloni kontrolu na mjestu gdje je postavljena kontrolna točka potrebno je  uslikati popularni „selfi“ J , gsm obavezan!

BRIEFING ZA SVE KATEGORIJE: 09:45-09:55h

START i ZEMLJOVID: samo dvije osobe znaju kako izgleda staza, vi ćete se sa njom upoznati u toku utrke nakon što se označi start. Koncept je ovakav, prvo starta u 10:00h Čistak kategorija u trenutku starta će vam se pokazati smjer i mjesto gdje vas očekuju karte, zatim starta u 10:15h Gemišt kategorija također će se u trenutku starta će vam se pokazati smjer i mjesto gdje vas očekuju karte. Kategorija Škropec starta u 10:30h ona  će svoje karte dobiti na mjestu starta u 10:15h, te će imati još jedan kratki brifing. Zemljovide ćete dobiti u plastičnoj košuljici i uz njih će se nalaziti upute o stazi i kontrolnim točkama.

TIME LIMIT: Utrka službeno traje do 19:00h, a onda vas kupimo po kletima i vinskim gospodarstvima ako ne dođete do cilja.

OBAVEZNA OPREMA: za sve kategorije sva navedena oprema je obavezna (po pravilnik Treking lige), kontrola neće biti rigorozna ali zbog svoje sigurnosti vam je najbolje da sve navedeno imate.

 

OSIGURANJE UTRKE: na uputama koje ćete dobiti sa zemljovidom biti će navedeni brojevi telefona za izvanredne situacije i u slučaju odustajanja.

 

VREMENSKA PROGNOZA: idealna, biti će lijepi i sunčan dan (23-27 stupnja po prognozi), taman za jednu ugodnu utrku

NAGRADE: za prvo troje u muškoj i ženskoj kategoriji na svim utrkama su osigurane medalje, vino te pokloni sponzora i pokrovitelja ove utrke (lijepa torba od VIP-a, te vrećice prepune proizvoda tvrtke Naturel).

ONI KOJI NAS PRATE: u sklopu startnog paketa dobiti ćete svi promo pakiranje Naturel magnezija i Naturel grožđani šećer, platenu vrećicu osigurava VIP, a bočicu vode, tvornica Jana. Isto tako prije i nakon utrke ćete imati priliku kupiti super kul lijepe šarene tajice i sportske stvari SportiCool marke odjeće. Ostale sponzore ne otkrivamo zbog same utrke, ali upoznati ćete i njih uskoro. Naturel će imati također i svoj promo štand te ćete ujutro i u toku dana imati priliku degustirati njihove izvrsne proizvode, te dobiti vrijedne savjete u vezi prehrane.

VINSKA KUĆA JANA: u sklopu vinskog gospodarstva nalazi se veliki restoran koji pruža mogućnost izbora jela sa jelovnika. Popularne cijene pića i vrlo dobro vino sigurno će vam se također svidjeti.

A ŠTO NAKON UTRKE: muzika, zabava, mogućnost kupanja u bazenu gdje izvire voda Jana, degustacija po vinskim gospodarstvima

 

SPAVANJE I SMJEŠTAJ (100,00kn po osobi):

Vinska kuća Jana, Martin Petrović gsm: 098/281-583

Vinsko gospodarstvo Franjo Kolarić gsm: 098/227-678

 

Uglavnom to su samo neke osnovne informacije ukoliko imate još kakvih pitanja, slobodno nam pošaljite e-mail na koji ćemo vam brzo odgovoriti.

Lijepi pozdrav i veselimo se što ste odlučili biti dio naše utrke, živili i vidimo se u subotu ujutro!

Slične objave

Završila Naturel cross liga Gović 2018

jastrebextreme

Brozovič i Karlovčani vodeći na Humanitarnoj cros ligi Gović

jastrebextreme

Uspješno održana XC MTB/CROSS GOVIĆ utrka

jastrebextreme