Image default
NOVOSTIUTRKE

Uspješno održana XC MTB/CROSS GOVIĆ utrka

Ovaj vikend u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme održana je trening utrka XC MTB/CROSS GOVIĆ. U svom premijernom izdanju okupilo se četrdesetak zaljubljenika u ovakav oblik natjecanja. Dugo vremena u našem gradu nije bilo ovakvog događanja. 

Start i cilj bio je u Perivoju dvorca Erdody, što se pokazalo kao pravi pogodak, a svi prisutni natjecatelji nastupili su u dvije kategorije trening utrke, XC MTB dužine od 17km  i CROSS trčanju na stazi dužine od 8km. Obje staze su prolazile kroz šumu Gović, te su oduševile sve natjecatelje svojom konfiguracijom terena.

Zahvaljujući pokroviteljima nagradili smo najbolje u muškoj i ženskoj kategoriji u obje utrke, a najbolji su ovaj put bili:

XC MTB Gović: 

  1. Josip Domjančić
  2. Noel Reškovac
  3. Zvonimir Klarić

CROSS Gović (žene):

  1. Jozefina Bulić
  2. Lea Matijašić
  3. Dora Delić

CROSS GOVIĆ (muški):

  1. Leonardo Pavina
  2. Luka Bakarić
  3. Martin Rešetar

Kao organizatori ovog događanja izuzetno smo zadovoljni odazivom natjecatelja koji su došli iz Karlovca, Ozlja, Samobora, Zagreba i Jastrebarskog. 

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli do ljeta će se organizirati još nekoliko ovakvih trening utrka, sa nekim novim stazama i novim izazovima.

Slične objave

Održan još jedan Humanitarni 6-satni ultramaraton u trčanju i hodanju

jastrebextreme

Podjela startnih paketa Žumberak Trail 2023.

jastrebextreme

Održan prvi KotloWine trek 2017

jastrebextreme