Image default
MANIFESTACIJENOVOSTIPROJEKTI

Obilježavanje Svjetskog dana kretanja za zdravlje u Jastrebarskom

U Jastrebarskom će se u ponedjeljak 10.svibnja 2021. u 18:30h u Perivoju dvorca Erdody u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme održati sportsko rekreacijska aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ povodom Svjetskog dana kretanja za zdravlje.

Nositelj ovog nacionalnog programa je Hrvatski zavod za javno zdravstvo koji u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo, organizira istodobnu provedbu aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ u svim županijama u kojima već traje provedba Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“. 

Ovo događanje prvenstveno je usmjereno na podizanje javne svijesti o koristima tjelesne aktivnosti u prevenciji kroničnih nezaraznih bolesti.

Također, cilj ovog događaja je ukazati na to da pojedinci, zajednice i narodi mogu promicati svoje zdravlje i koristi zdravih stilova života. Djelovanjem u zajednici želimo informirati i senzibilizirati građane svih dobnih skupina o pozitivnim aspektima tjelesne aktivnosti te im ponuditi organizirano grupno hodanje i obilježavanje hodačkih staza. Ovo događanje podržala je gradska sportska zajednica i Grad Jastrebarsko.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže provođenju i obilježavanju ove sportsko rekreacijske aktivnosti.

Slične objave

Hvala trkači

jastrebextreme

24h Japetića – upoznaj sve staze koje vode do Japetića!

jastrebextreme

Održan najuspješniji JVT2017 „Wine trail&run“ do sada

jastrebextreme