Image default
MANIFESTACIJENOVOSTI

Ajmo svi na Jap

Tradicionalni ovogodišnji Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada koji organizira Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme održati će se pod nazivom Ajmo svi na Jap. Cilj ovakvog pohoda je prvenstveno druženje roditelja i djece u prirodi, na svježem zraku i obiteljskom okruženju.

Svi sudionici koji krenu na uspon u vremenu od 08:00-11:00h na pola puta između Šumskog dvora i Japetića, dobiti će prigodnu majicu događanja, bočicu vode i još neko iznenađenje koje je pripremio organizator. Kod planinarskog doma na Žitnici u sklopu pohoda Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko kontrolirat će razinu šećera u krvi i mjeriti krvni tlak.

U samoj organizaciji sudjeluju volonteri, koji dijele majice i vodu, te osiguravaju siguran put na planinarskom usponu do Japetića, isti ti ljudi se brinu o tome da nakon uspona se prikupi sav otpad koji sudionici ostave iza sebe hodajući do vrha na Japetiću.

Ovo događanje se provodi uz potporu Grada Jastrebarsko i Sportske zajednice grada Jastrebarsko, uz to prepoznao ga je i podržao kroz projekt Živjeti zdravo i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada, održat će se bez obzira na vremenske prilike.

Slične objave

Živjeti zdravo – Hodanjem do zdravlja

jastrebextreme

Održan Jap Trail 2018 i planinarski uspon za Praznik rada

jastrebextreme

U subotu obilježavanje Hrvatskog Olimpijskog dana i nastavak programa Hodanja do zdravlja

jastrebextreme