Image default
NOVOSTI

JASKA HODA VJEŽBA I TRČI

Ove godine povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta u našem gradu Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ u suradnji sa Atletskim klubom „Jastreb 99“ organizira u Perivoju dvorca Erdody obilježavanje ovog događanja.

Ovu srijedu 27.09.2017. u 18:30 sati će svi zainteresirani građani, sportaši, trkači i rekreativci imati priliku se pridružiti polaznicima programa Besplatno Nordijsko hodanje i jaskanskim trkačima na nekoliko zajedničkih treninga trčanja, hodanja i korektivne gimnastike, te na takav način promovirati sport i tjelesnu aktivnost.

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, pri čemu zemlje sudionice organiziraju aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini. Službeno otvorenje Europskog tjedna sporta u Republici Hrvatskoj održalo se je po treći put zaredom 23. rujna kroz organizaciju utrke građana #BEACTIVE i manifestaciju sportsko-edukativnog karaktera na prostoru Europskog trga u Zagrebu, a samo obilježavanje traje sve do 30. rujna.

Obilježavanje ovog Tjedna sporta namijenjeno je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost, te ima za cilj sve potaknuti na sudjelovanje u sportu i tjelesnim aktivnostima te podizanju svijesti o njihovim brojnim dobrobitima.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na ovom događanju.

Slične objave

Nastavlja se XC MTB/CROSS LIGA GOVIĆ 2021

jastrebextreme

Žumberak Trail 2023 – PUNI STARTNI PAKET

jastrebextreme

World Mental Health Day: Statistics About Mental Health

jastrebextreme