Image default
NOVOSTIPROJEKTI

Započeo nastavak Besplatnog Nordijskog hodanja u Parku

Krajem ljeta tradicionalno započinje nastavak provođenja sportsko rekreacijske aktivnosti Besplatno Nordijsko hodanje u Parku. Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno kao tjelesna aktivnost osoba treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.

Zahvaljujući potpori Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja.

U društvu voditelja protekli vikend su dvadesetak jaskanskih hodača posjetilo je susjedni Samobor, gdje se održavao 1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja „U susret zdravlju“.
Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, poziva sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa. Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdody, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarsko, srijeda je rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdody.

Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju svu potrebnu opremu.

Slične objave

Ovaj vikend Jaskanski Vinski Treking „JanaTrek 2016“

jastrebextreme

Započela radionica Besplatnog Nordijskog hodanja

jastrebextreme

Uzbudljiva završnica ljetnog dijela Naturel cross lige Gović

jastrebextreme