Image default
NOVOSTIPROJEKTI

Započeo nastavak Besplatnog Nordijskog hodanja u Parku

Krajem ljeta tradicionalno započinje nastavak provođenja sportsko rekreacijske aktivnosti Besplatno Nordijsko hodanje u Parku. Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno kao tjelesna aktivnost osoba treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.

Zahvaljujući potpori Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja.

U društvu voditelja protekli vikend su dvadesetak jaskanskih hodača posjetilo je susjedni Samobor, gdje se održavao 1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja „U susret zdravlju“.
Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, poziva sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa. Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdody, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarsko, srijeda je rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdody.

Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju svu potrebnu opremu.

Slične objave

INFO LETAK PRED UTRKU KRABAT TRAIL

jastrebextreme

Jaskanski Vinski treking – Sparkling Wine Trek 2015

jastrebextreme

Uspješno završila Naturel cross liga Gović 2017.

jastrebextreme