Image default
NOVOSTIPROJEKTI

Počinje novi ciklus Nordijskog hodanja u Parku

 

Ovaj tjedan ponovno započinje novi ciklus Nordijskog hodanja u Parku. Uspješan projekt koji se već nekoliko godina provodi u gradu Jastrebarskom, uz potporu gradske sportske zajednice, Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije. Zahvaljujući takvoj potpori omogućeno je da se tri puta tjedno u Perivoju dvorca Erdody četrdesetak polaznika, aktivno rekreira i vježba. Program rekreacijskog vježbanja se provodi pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja, te je za sve korisnike potpuno besplatan. Organizatori Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ za sve zainteresirane osigurava svu potrebnu opremu za provođenje ove aktivnosti.
Ova aktivnost ima i potporu Hrvatski zavod za javno zdravstvo, te je uzet kao primjer dobre prakse i već nekoliko godina je uključen u nacionalni projekt Živjeti zdravo, kao program Hodanjem do zdravlja. U ovogodišnjem planu aktivnosti, osim vježbanja tri puta tjedno, Društvo ima u planu i nekoliko izleta, te susreta sa ostalim klubovima Nordijskog hodanja iz Hrvatske.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u ovoj aktivnosti koja se održava svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u vremenu od 18:30-20:00 sati, na lokaciji kod Žitnice u Perivoju dvorca Erdody.

Slične objave

INFO LETAK PRED UTRKU KRABAT TRAIL

jastrebextreme

Trkačko Martinje i cross utrka povodom Dana Grada

jastrebextreme

U Jastrebarskom obilježen Svjetski dan kretanja za zdravlje

jastrebextreme