Image default
NOVOSTIUTRKE

Održan prvi KotloWine trek 2017

U utrci neobičnog naziva KotloWine Trek 2017 u organizaciji DZSIR Jastreb extreme, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarsko i gradske turističke zajednice nastupilo je pedesetak natjecatelja.

Svi natjecatelji na početku utrke su dobili kartu sa zadanim točkama koje su u vremenu od dva i pol sata trebali obići. Zadane točke su bile postavljene na način da trkači imaju priliku upoznati grad Jasku i njenu okolicu na ovako neobičan način. Nakon natjecanja za sve natjecatelje u sklopu manifestacije Dani vina&kotlovina, bilo je organizirano prigodno druženje uz degustaciju kotlovine.

Ukupni pobjednik ove zanimljive i interesantne utrke je nekadašnji poznati jaskanski trkač orijentacijskog trčanja Petar Delić, dok su na drugom i trećem mjestu bili dvojica također izvrsnih trkača iz Zagorja, Željko Kliček i Damir Balaško. U konkurenciji žena pobijedila je tradicionalno već ponajbolja karlovačka atletičarka Gabrijela Šalković, dok je na drugom mjestu bila Jelena Petruša, a na trećem Mihaela Barić.

U velikom broju ovoj manifestaciji su se pridružile i polaznice programa Besplatno Nordijsko hodanje u Parku, koje su odradile jedan manji dio staze ove utrke.

Ovakva utrka svima koji su nastupili se je jako svidjela, te su iskazali želju da ovako nešto postane i tradicionalno.

Slične objave

Prijave su otvorene – Žumberak trail

jastrebextreme

Održana cross utrka povodom Dana Grada

jastrebextreme

Vrlo uspješna jastrebova humanitarna akcija

jastrebextreme