Image default
NOVOSTI

Brozovič i Karlovčani vodeći na Humanitarnoj cros ligi Gović

Nakon održana tri kola Humanitarne cross lige Gović – proljeće 2017 trenutno u vodstvu na Dugoj stazi nalaze se karlovčanka Gabrijela Šalković i slovenski trkač Stanko Brozovič, dok su na Kratkoj stazi u vodstvu također dvoje karlovačkih trkača Milan Beuk u muškoj, a Jadranka Belavić u ženskoj konkurenciji. U dosadašnja tri kola lige nastupilo je ukupno 65 različitih natjecatelja na stazama u dvije dužine, a u prosjeku po kolu ligu pohodi četrdesetak natjecatelja iz Karlovca, Ozlja, Samobora, Zagreba i Slovenije. Liga ima humanitaran karakter i prikupljaju se slatkiši koji će povodom predstojećeg Uskrsa biti poklonjeni domu za nezbrinutu djecu Sveti Josip u Hrvatskom Leskovcu.

Na sljedećem 4. kolo koje će se održati u utorak 04.04.2017., premijerno za hrvatsko tržište održati će se promocija ponajboljih svjetskih trail tenisica Hoka one one, koje će svi zainteresirani moći isprobati i testirati na ovom kolu Lige. Uz testiranje po promotivnim cijenama i vrlo dobre popuste trkači će moći odabrati između desetak različitih modela tenisica. Također će imati i prigodu porazgovarati sa poznatim i iskusnim trail trkačima koji promoviraju ovaj sportski brand o svim prednostima ove vrlo popularne sportske opreme. Promocija će se održati od 16:00 sati na igralištu NK Jaska na Centrali, a trajati će do samog starta lige u 18:00 sati.

Organizatori iz Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme najavljuju i očekuju veliki broj natjecatelja i sudionika ove vrlo popularne cross lige.

Slične objave

Ovaj vikend Jap Trail 2018

jastrebextreme

Jana Budinšćak vodeća u Treking ligi

jastrebextreme

XC MTB/CROSS GOVIĆ

jastrebextreme