NOVOSTIUTRKE

Jesenskim dijelom završila Cross liga Gović

zadnje kolo jesenskog dijela Cross lige Gović 2015Ovaj vikend zadnjim kolom jesenskog dijela završila je Cross lige Gović. Ligu je organiziralo Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme, te je ukupno održano 21 kolo trčanja, po šumi Gović i po Perivoju dvorca Erdody.

Na ovoj ligi ukupno je nastupilo 97 natjecatelja od toga 71 trkač i 26 trkačica iz Jaske, Zagreba, Karlovca, Samobora, Hrvatskog zagorja te jedan natjecatelj iz Slovenije.

Organizatori su za najbolje natjecatelje i ukupne pobjednike Lige sa najviše osvojenih bodova osigurali prigodne nagrade i poklone. Najbolji u muškoj konkurenciji cijelu sezonu bio je Stanko Brozović iz Slovenije, ispred dva jaskanca Krešimira Radelje i Krunoslava Kokota, dok je kod žena najbolja bila jaskanska trkačica Daria Županić, ispred samoborke Tatjane Oreški i karlovčanke Gabrijele Šalković.

Nakon pet godina održavanja Cross lige Gović slobodno možemo reći da u gradu postoji jako veliki broj trkača, sportaša i rekreativaca koji redovito trče i treniraju u šumi Gović i gradskom parku dvorca Erdody.

Organizator se zahvaljuje svim sportašima koji su pohodili ovu Ligu, te gradu Jastrebarskom na podršci i potpori za održavanjem ove lige.

Ukupni pobjednici Cross lige Gović 2015Stanko Brozović Gabrijela Šalković 2015Najbolji Ukupni pobjednici Cross lige Gović 2015Najbolji u jesenskom dijelu Cross lige Gović 2015Najbolje Ukupne pobjednice Cross lige Gović 2015

 

 

Slične objave

Održana noćna trail utrka u šumi Gović

jastrebextreme

Divan izlet jaskanskih hodača u Trakošćan

jastrebextreme

Krabat Trail 16.03.2024. Info pred utrku

jastrebextreme