Polica privatnosti

jastrebextreme

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://jastrebextreme.hr.

Komentari

Ova stranica ne koristi obrasce komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Služe isključivo da nam pošaljete neki upit. Podatke ne dijelimo sa trećim osobama

Kolačići

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Ova stranica ne koristi alate za prikupljanje analitičkih podataka kao što je npr. google analytics.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim osobama

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji primaju newsletter preko naše stranice, mi pohranjujemo osobne podatke kao što je email adresa i ime. Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije. Ukoliko korisnici više ne žele primati obavijesti mogu se odjaviti sa liste i u tom slučaju mi više ne pohranjujemo njegove podatke niti šaljemo bilo kakvu obavijest vezanu za događanja koja organiziramo.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim osobama