Image default
NOVOSTIPROJEKTI

Nastavlja se Besplatno Nordijsko hodanje u Parku

Projekt Aktivan život – Aktivna zajednica u sklopu kojega djeluje sportsko rekreacijska aktivnost Besplatno Nordijsko hodanje u Parku nastavlja se sa početkom mjeseca rujna.

Zahvaljujući potpori gradske Sportske zajednice, Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja.

Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, poziva sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa. Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdody, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarsko, srijeda je rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdody.

Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju potrebnu opremu.

Slične objave

Jastrebovi darivali za Uskrs djecu

jastrebextreme

AKTIVAN DAN – vježbamo svi zajedno

jastrebextreme

Održan prvi KotloWine trek 2017

jastrebextreme