Image default
MANIFESTACIJENOVOSTI

Hrvatski Olimpijski dan obilježen u našem gradu

HOD karate klub JastrebU gradu Jastrebarskom i ove godine kao i prethodnih nizom aktivnosti Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ obilježilo je Hrvatski Olimpijski dan. Vodeći se ciljevima Hrvatskog Olimpijskog odbora o širenju olimpijskih načela, etičkih i moralnih normi u športu, poticanjem, promicanjem i skrbi o cjelokupnom hrvatskom športu te njegovim predstavljanjem pred MOO-om i odgovarajućim međunarodnim športskim organizacijama i udruženjima.

Sve je započelo ujutro, kada su tradicionalno već članovi karate kluba Jastreb i DZSIR Jastreb extreme održali u dječjem vrtiću Radost zajednički pokazni trening sa svim starijim vrtićkim grupama, te u nekoliko sati održali prezentaciju sportova i tjelesnog vježbanja, a kao nagradu sva djeca su dobila prigodne bijele majice koje simboliziraju Hrvatski Olimpijski dan.

U poslijepodnevnim satima u Perivoju dvorca Erdody otvorenim i pokaznim treningom održale su se još i sljedeće aktivnosti: organizirani trening sekcije Nordijskog hodanja, trening limača i prstića Nogometnog kluba Jaska, te je održan i zajednički trening Jastrebove škole trčanja i Atletskog kluba „Jastreb 99“. U Sportskoj dvorani istu večer Osnovne škole karate klub Jastreb sa svim svojim članovima također je sa svim svojim članovima održao tematski trening povodom Hrvatskog Olimpijskog dana.

Ovo obilježavanje Hrvatskog Olimpijskog dana u gradu Jastrebarskom održava se uz potporu Grada Jastrebarsko te mu se Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme ovom prilikom zahvaljuje na potpori u prepoznavanju truda i rada na obilježavanju ovog dana.  

Slične objave

Velik broj trkača okušao se na Žumberak trailu

jastrebextreme

U subotu pješačko planinarski pohod iz Jaske na Japetić 2023.

jastrebextreme

KotloWine trek 2017

jastrebextreme