AKTIVAN ŽIVOT – AKTIVNA ZAJEDNICA

jastrebextreme

U gradu kreće novi projekt AKTIVAN ŽIVOT – AKTIVNA ZAJEDNICA 

U gradu Jastrebarskom kreće novi sportsko-rekreacijski projekt Društva za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ pod nazivom „AKTIVAN ŽIVOT – AKTIVNA ZAJEDNICA“, a projekt je financiran u potpunosti od Grada Jastrebarsko.

Cilj ovog projekta je da se uključi što više građana u različite organizirane sportsko rekreacijske aktivnosti, a sve u cilju očuvanja zdravlja, te da samim time građani aktivno pridonesu poboljšanju svojeg tjelesnog i zdravstvenog statusa.

Ovaj projekt objedinjuje vrlo dobro posjećene prošlogodišnje projekte: Besplatno vježbanje u dječjem vrtiću Radost, Besplatno Vježbanje za ljude treće životne dobi i Besplatno Nordijsko hodanje u Parku, pa će i ove godine uz male izmjene svi spomenuti projekti nastaviti sa radom.

[su_row]
[su_column size=”1/3″]

tjelesno vježbanje dječji vrtić - baner
Besplatno vježbanje u dječjem vrtiću Radost

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

nordijsko hodanje plakat - baner
Besplatno nordijsko hodanje

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

treća životna dob - baner
Besplatno vježbanje za treću životnu dob

[/su_column]
[/su_row]

Ovakvim jednim projektom AKTIVAN ŽIVOT – AKTIVNA ZAJEDNICA  u našem gradu želi se svim našim stanovnicima osigurati bavljenje sportsko rekreacijskom aktivnošću, te će se svakako utjecati na poboljšanje tjelesnog i zdravstvenog statusa svakoga uključenog u ovakve programe. Isto tako valja još jednom napomenuti da su svi ovi programi zahvaljujući gradu Jastrebarskom potpuno besplatni za sve korisnike. Ovom prilikom pozivamo sve stanovnike grada da izdvoje malo svoga vremena te da se aktivno uključe u ovaj projekt.