Image default
NOVOSTI

JASKA HODA VJEŽBA I TRČI

Ove godine povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta u našem gradu Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ u suradnji sa Atletskim klubom „Jastreb 99“ organizira u Perivoju dvorca Erdody obilježavanje ovog događanja.

Ovu srijedu 27.09.2017. u 18:30 sati će svi zainteresirani građani, sportaši, trkači i rekreativci imati priliku se pridružiti polaznicima programa Besplatno Nordijsko hodanje i jaskanskim trkačima na nekoliko zajedničkih treninga trčanja, hodanja i korektivne gimnastike, te na takav način promovirati sport i tjelesnu aktivnost.

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, pri čemu zemlje sudionice organiziraju aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini. Službeno otvorenje Europskog tjedna sporta u Republici Hrvatskoj održalo se je po treći put zaredom 23. rujna kroz organizaciju utrke građana #BEACTIVE i manifestaciju sportsko-edukativnog karaktera na prostoru Europskog trga u Zagrebu, a samo obilježavanje traje sve do 30. rujna.

Obilježavanje ovog Tjedna sporta namijenjeno je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost, te ima za cilj sve potaknuti na sudjelovanje u sportu i tjelesnim aktivnostima te podizanju svijesti o njihovim brojnim dobrobitima.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na ovom događanju.

Slične objave

Ajmo svi na Jap

jastrebextreme

Jastrebovi darivali za Uskrs djecu

jastrebextreme

Započela radionica Besplatnog Nordijskog hodanja

jastrebextreme